måndag 31 oktober 2011

Ruffsé, tuffsé..

God morgon!
Känns nästan som att det börjar luta åt lunch hållet för mig snart. Man hinner med så mycket när man har en sambo som kliver upp 05.00 på vardagar. Har hunnit tvätta, tumla, och morgon promenad. Nu sitter jag här och dricker dagens tredje kopp kaffe.

Idag ska jag ner till Totalförvaltning, och lämna intyg på uppsägningen av lägenheten. Det känns så otroligt skönt, men också lite overkligt. Nu händer det verkligen på riktigt!
Nu är det cirka två månader kvar tills att vi plockar ihop oss, och flyttar till storstaden. Under dessa två månader måste vi hinna med hur mycket som helst, och dagarna bara rusar iväg. Rensa, packa, förvara, fixa, dona, greja och ställa undan!
Men som man säger.. Det löser sig!

Nu är det dags att skutta ut till tvättstugan och hämta in en (förhoppningsvis) torr tvätt. Adios!

lördag 29 oktober 2011

Lördag

God morgon mina små monster. Nu har vi kommit till den härliga tiden på året då det är okej att härja vilt i garderoben, rota fram sin galnaste outfit, och bara låta kreativiteten flöda. Influeras av det mörka, inspireras av det som annars verkar helt absurt.

Kvällens står mellan koppar, svart och vitt. Eller kanske leopard? Vi får se hur det blir med det. 

Uppsatta på All stars gästlista, och alla förberedelser är klara. Nu är det bara att invänta de första drinkarna och en god lördagsmiddag.

Happy halloween!

torsdag 27 oktober 2011

Make Up Institute

" 
Hej Camilla.
Du är registrerad och har en plats hos oss på kursen MMH1-2012, du är välkommen den 9/01-2012 kl: 09.00.
Hör gärna av dig om du har fler funderingar eller frågor.
Varmt välkommen!   "

Jag lever i ett lyckorus, mitt liv kommer att bli så obeskrivligt bra framöver. Saker och ting kommer att förändras totalt. Jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska göra, eller vart jag ska ta vägen. Jag vet inte ens om jag fullständigt tror på det här? Men det ÄR sant! Jag SKA påbörja min make up artist utbildning! Oh. My. God.

Räkna med många olika sminkningar i denna blogg, från och med Januari! <3

onsdag 19 oktober 2011

Utan tålamod

Imorgon skuttar jag på moln till huvudstaden, för att besöka Make up Institutes öppet hus dag. Känslan är ungefär som ett litet glins väntan på julafton, kliché, jag vet. 

Pirr, pirr, pirr och än en gång pirr! Magen är rastlös, knoppen är förväntansfull, men än lite vankelmodig. Nu gäller det att slita på sig sitt absolut mest städade smil, och visa kosmos vad denna snirkel går för.

En aning genant malör

Morgon, frukostbord.. och vad sysslar du med, lilla gull?

Någon kommer smygandeMjuka, ljudlösa tassarSedan ett skutt. En nos. Sniffar, snokar, letar. Tissel, tassel, och ett utomordentligt hemlighetsmakeriOch.. Kiss!? Kiss i den blå tvättsäcken från IKEA? Kiss, spritt språngande inför vårt beskådande, vid frukostbordet? 

Tämligen besvärande. Men gör dig inte förlägen för det. Låtsas som att inget hände. Slicka dina tassar.  

Kissemiss, kissemåns,  kissekatt, och kattracka. Du slutar aldrig att förvåna.

tisdag 18 oktober 2011

Källarplans vals

Kaffet i handen och tankarna på högvarv. Det är väl kanske lika bra att ge sig till nu, när gnistan är så solklart, fruktansvärt bortgången? Det är dags nu, en vändpunkt, ett nytt omslag till den skamfilade boken, komplett peripeti.  

Ryck upp dig, gumman. Ta hand om dig. Du vet att det är du, och endast du, utan like, en solokvist. Lilla damen med hatten, mot den stora stygga verkligheten. Akta dig noga för ensamheten. Glöm inte bort att andas.

Nej nu spårar det ur. God dag och allt, det vete fan.