lördag 12 november 2011

Bomber och granater! Anfäkta och anamma!

God kväll, landkrabbor!

Dagen har gått åt till att hjälpa pappa införskaffa lite nya möbler. Det bidde en stor grön fåtölj, och ett stort träigt vitrinskåp, med tillhörande låda! Inte så illa pinkat alls faktiskt. 

Medan vi ändå var ute och körde omkring begav vi oss en sväng till Birsta. Vi såg oss om lite snabbt inne på Jysk, och hittade där en helt perfekt soffa med divan, förvaringsutrymme och möjlighet att göras om till bädd. Den kommer vi förmodligen att lägga vantarna på när vi får tillgång till nya lägenheten. Vi hittade också ett super fint, fristående barbord, och en vit ryamatta, som jag haft spaning på. Dock så blev det inga köp idag, tyvärr så går det ju inte sådär jätte bra att handla för fyr-siffrigt belopp, då man har ca 80:- att leva på resten av månaden.. Money's a bitch!

Efter fyra vändor mellan Njurunda - Stan, så var vi klara för dagen, och blev väl belönade med ett mysigt bio besök. Tintin blev det! Som faktiskt inte var så illa som jag trodde. Sådär lagomt uthärdligt fjantig, en liten besvikelse på Kapen Haddock, men ändå helt okej. Mitt betyg blir 3 av 5 blötdjur.

Nu kryper vi till kojs och kikar RIKTIGA TINTIN istället för något animerat tjafs, med alldeles för stora näsor. Far och flyg, erbarmliga plattfötter! ;)

I'm the next Captain Haddock!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar