onsdag 28 december 2011

Hej och hå!

Har myst ner mig här i soffan bredvid min finaste. Inväntar vårt nyårsbesök som anländer ca 22.50, så om ett par timmar är det dags att ge sig iväg för att möta upp dom på  cityterminalen! Det är nämligen Frida och hennes karl som kommer hit, och stannar ett par dagar! Ska bli så sjukt roligt att få träffa dom igen, även fast det bara var någon vecka sen senast. Vi har fixat, städat, och förberett hela dagen. Så kvällen bjuder på god mat och vin! 

Till er stora glädje så kan jag berätta att jag tagit mig i kragen och fotat lägenheten. Dags att stilla lite nyfikenhet, som jag så länge låtit er lida med! Varsågoda och njut:






Ungefär så ser det ut hemma hos oss för tillfället! Allt är inte riktigt som det ska, och vi behöver hitta en ny plats för vissa grejer och så, men det är på god väg att bli klart här. Och trots att det är compact living deluxe här, så trivs vi som handen i handsken! 

Efter nyår kommer jag igång igen med bloggandet, på riktigt! Tills dess får ni försöka klara er utan mina mega intressanta inlägg. Gott nytt år på er allihopa!

tisdag 20 december 2011

mi scusi, mi scusi

Alltså, jag vet. Jag är helt jävla usel, och totalt värdelös på att blogga sedan flytten. Det beror helt enkelt på att jag fått ett liv nu. Även om det för tillfället innehåller 2 personer, en katt, och oräkneliga telefonsamtal hemifrån. Det har hänt mycket, men inget som är särskilt intressant egentligen. Shopping (i mängder) utflykt hit och dit med tunnelbanan, öl, lägenhet och Staden.

Inklämt där imellan, har jag också hunnit köpa och läsa ut boken Stockholm Rosé, av Sophia Wolf Lösnitz. Måste säga att jag blev föga imponerad. Sådär härligt underhållande, på något slags elakt och totalt orealistiskt vis. Men tillslut stannar man upp, kollar snett på boken, och funderar på vad fan det är för fjanterier man lägger ögonen på egentligen.
Huvudpersonen, Desdemona, aka. "Destiny" tillsammans med sina kokain-snortande vänninor Daphne, Tessan, och "Tessans lillasyster" (vilket är det ända namnet som gäller för just henne, Tessans lillasyster) rör sig mellan Stureplan, nattklubbar och flotta våningar. Lever lyx liv som pappa självklart betalar, och har totalt sinnessjuka ideal. För allas trevnad hoppas jag verkligen att ni tar denna bok med glimten i ögat, och en nypa salt! Hoppas för guds skull att ingen stackars tonåring med Kissie-komplex lägger vantarna på denna bok..

Nu ska jag gå på katt jakt, och jag vet inte när jag kommer tillbaka. Men jag kan lova er att jag går i blogg-tankar, och kommer att ta tag i detta på riktigt, när orken kommer åter. Det ska bli nytt, fräscht, och mer innehållsrikt! Så håll hårt i hatten! Puss och kram!

onsdag 14 december 2011

Fortsättning..

Fick inte skriva färdigt hela förgående inlägget, eftersom att datorn/bloggen fick någon knäpp och inte kunde byta rad. Vet inte riktigt vad som hände, men det var sådär lagomt irriterande.

I vilket fall som helst, så tänkte jag återkomma någon gång under kvällen med bilder på lägenheten och min nya frisyr! Tills dess så hoppas jag att dagen bjuder er på något roligt!

Good morning sunshine!

 Här sitter två såsiga små morgon troll och gnuggar sömnen ur ögonen. Kopp kaffe nummer två hinkas ner i gapet, men inte gör det någon skillnad. Idag ska vi hålla oss hemma och få ordning på all oreda, eftersom att vår älskade soffa är planerad att levereras hit i eftermiddag. Så här ser den ut:
Komplett med bädd, plus förvaring i divanen, helt perfekt!  














tisdag 13 december 2011

I regn och rusk

God kväll från stora staden! Ute viner vinden omkring och piskar regn i ansiktet på alla stackars människor, inne sitter vi med kuddar under sängloftet och mumsar choklad, och spelar tv-spel! Nom nom!

Jag kan redan nu avslöja att: jag kunde inte hålla mig. Hålla mig borta från ett långt, vackert hår. Så nu sitter förlängningarna på plats, och jag känner mig som mig själv igen. Trivs så himla bra i långt hår, och jag ser inte lika barnslig ut heller. Så, här sitter en fräsch, mogen kvinna med vuxen look och skriver helt ointressanta inlägg i sin så kallade blogg. Stort grattis till mig! 

Idag har vi rusat fram och tillbaka längs drottninggatan och gallerian, känns som att några kilon försvinner med en klackspark när man är ute och går på stan flera timmar om dagen nu! Vi köpte lite kläder till Leif (vilket var välbehövt, med stort utropstecken ! ) och en kavaj/kappa till mig (inte lika välbehövt, men full nödvändigt ändå, såklart!) Utöver det så blev det tv-spel, Dead Island. Också mitt fina, vackra hår!

För övrigt så längtar jag ihjäl mig efter nyår! Då blir det party deluxe med mina allra bästa, som anländer några dagar innan det smäller. 14 dagar and counting! Skynda er hit!

måndag 12 december 2011

Out of time

Det får bli en snabb uppdatering ikväll, för jag är hur trött som helst. Tiden bara flyger iväg i den här staden, och jag älskar det!

Halva gårdagen gick åt till att springa runt i diverse affärer, kika, känna, klämma på allt fint. När vi kom hem var vi sjukt trötta, så då orkade vi inte göra något alls. 

Idag har vi (läs Leif) mekat ihop köksbordet och satt upp lampor! Det blev superfint! När allt var klart drog vi iväg långt bort till Högdalen för att gå på Jysk, som vi trodde var den Jysk-affär som lång närmast. Men icke sa nicke, eftersom att det tydligen låg en ett stenkast bort från vår lägenhet. Tji fick vi, men en soffa är i alla fall på G, och anländer under onsdagen. Det kommer att bli så sjukt fint här hemma när allt är klart!

Nu är det dags att se vad vi får in för kanaler här, sedan blir det nog TV en liten stund innan vi klättrar upp till loftet och sussilurar. Imorgon vankas ännu en lång dag med strosande i affärer!

lördag 10 december 2011

Vi har landat!

Vi har gjort en myshörna på golvet, och kurat ihop oss bland kartonger och stök. Nu har vi landat här i nya lägenheten, och efter mycket slit och släp, så har vi ändå inte fått någon som helst ordning än. Så vi gav upp för idag och tar nya tag imorgon! Några bilder får ni inte förr än vi har fixat till det lite, så håll ut! ;)

fredag 2 december 2011

Quicky

Bonjour.

Har fortfarande krångel med att kunna uppdatera mer regelbundet, då jag fortfarande sitter fast ute i skogen, långt från allmänheten och mina vänner. Jag känner mig utanför och lite bortglömd! Dagarna består av att dricka kaffe och rasta hundar, no more, no less.

Kan inte riktigt lova något om när jag börjar blogga "på riktigt" igen. Har strulat hur mycket som helst med flytten av vårt bredband, så det ska dröja upp till 5 veckor från att vi flyttat tills det kommer igång (Om det överhuvudtaget går att ha ADSL i det huset?) Men det löser väl sig till det bästa, eller sämsta, det återstår att se!